Čiščenje parketa ProStrong

Tovarniško nanešen sistem za zatesnitev parketa je sestavljen iz 7 medsebojno prilagojenih plasti v rahlo sijajni izvedbi.

Prva nega – lak ProStrong Finish

Priporočamo, da prvo nego masivnega parketa iz deščic in 2-slojnega parketa prepustite strokovnjaku. Prva nega je namenjena impregnaciji stičnih robov in s tem zmanjšuje prodiranje vode v les (ni potrebno pri WP Charisma, ki je tovarniško impregniran s Hydrostopom). ProStrong Finish sredstvo, je potrebno nanesti takoj potem, ko je parket položen in sicer na očiščeno, suho in brezprašno površino. Za več informacij vam je z veseljem na voljo vaš strokovnjak za polaganje parketa. Naknadno priporočamo nego z loščilom.

Nega – loščilo ProStrong Polish

Loščilo Polish na vodni osnovi je posebej razvit proizvod za nego rahlo sijajne izvedbe parketa. 30-40ml na m2 nanesite na površino nerazredčenega v tankem in enakomernem sloju ter ga na hitro porazdelite s pomočjo navlaženega pripomočka. Delovnega sredstva, navlaženega z loščilom, ni dovoljeno uporabljati na že posušenih delih površine, saj lahko nastanejo lise. Prekomerne količine loščila ali luže takoj odstranite. Pri temperaturi prostora 20°C in vlagi 50% ter ob zadostnem prezračevanju je površina pripravljena za uporabo po približno 30minutah. Nego z loščilom v privatnih prostorih uporabljajte po potrebi oz. po vsakem temeljitem čiščenju.

Čiščenje površin ProStrong

Čiščenje s čistilom ProStrong Cleaner Pri tem pH nevtralnem čistilu gre za visoko koncentrirani proizvod za čiščenje, ki ga po potrebi uporabljajte na naslednji način:
• Redno čiščenje: približno 100ml na 10l vode za 100m2 1-2l na 10l vode
• Temeljito čiščenje: Pri rednem čiščenju nanesite čistilo na delovni pripomoček tako, da delovni pripomoček (npr. čistilno metlo, bombažno krpo…) navlažite, vendar površine ne smete polivat. Dele, ki so močneje umazani, ročno očistite s pomočjo bombažne krpe ali spužve.

Pogostost rednega čiščenja:

• Po potrebi
• V privatnih prostorih: 2-3krat mesečno
Temeljito čiščenje v primeru, če so na tleh opazne grde plasti negovalnih sredstev in so tla močno umazana, prepustite strokovnjaku. Nato površino obrišite s čisto vodo, s čimer odstranite ostanke čistila, temeljito jo osušite in jo ponovno oskrbite z loščilom.
Pogostost temeljitega čiščenja:
• Po potrebi
• V privatnih prostorih: 1-2krat v roku 24 mesecev za 100m2