Gotovi parket

Panelni parket - klik sistem

Troslojni gotovi parket je talna obloga, sestavljena iz treh plasti lesa. Parket odlikuje enostaven način polaganja – plavajoče polaganje s suhomontažnim klik sistemom spajanja desk. Plavajoče polaganje bistveno skrajša čas montaže. Suhomontažni sistem polaganja zagotavlja hitro in čisto montažo, parket je pohoden takoj po polaganju. Možno je tudi klasično polaganje z lepljenjem na podlago po celotni površini.

Več ...

Dvoslojni parket

Dvoslojni parket je od vseh gotovih parketov najbolj primeren za montažo na tla s toplovodnim talnim ogrevanjem. Parketi, ki imajo plemeniti zgornji sloj iz drevesnih vrst: bukev, kanadski javor in oljka, niso primerni.

Dvoslojni gotovi parket je sestavljen iz deščic manjših dimenzij, ki imajo na vseh štirih straneh spoje pero–utor. Parket je sestavljen iz dveh slojev lesa.

Več ...

Kmečke deske

Kmečki pod je idealen lesen pod za podeželski videz, ki si ga lahko ustvarite v mestnem okolju. Kmečki pod je lahko iz različnih vrst lesa, katerih masivne deske so na voljo v različnih debelin. Izgotovljen kmečki pod lahko še dodatno obdelate ter s krtačenjem ustvarite postaran videz. Videz, ki ga ustvari postaran lesen pod, bo deloval estetsko tudi v moderno opremljenem domu.

Več ...